Kondenzvíz: A meleg, szobai levegő páratartalma kicsapódik a beltéri egységben található hideg elpárologtató felületén.A kondenzvíz elvezetésére egy csőrendszert kell kiépíteni.

Split klíma: Osztott klímaberendezés amely, egy beltéri és egy kültéri egységből áll. Hűtés funkcióban a beltéri egység működik elpárologtatóként /hőelvonás/, a kültéri egység pedig kondenzátorként /hőleadás/. Fűtés funkcióban a két folyamat helyet cserél.

Multi- split klíma: Egy kültéri egységhez több beltéri egységet is csatlakoztathatunk.

Plazma szűrő: Az LG által kifejlesztett PLASMA légtisztító rendszer nemcsak a mikroszkopikus szennyezőanyagokat és a port távolítja el, hanem a füstöt, az állati szőrt, házi atkákat és polleneket is,megakadályozva ezzel az asztmatikus jellegű allergiás megbetegedéseket.

On-off klíma:Hagyományos elven működő kompresszorral szerelt klímaberendezés.Magas indulási áram felvétel mellett folyamatos hűtőközeg áramoltatás jellemzi.

Inverteres klíma: Változó mennyiségű hűtőközeg áramoltatására alkalmas kompresszorral szerelt klímaberendezés.Energia takarékos, csendes működés mellett, magasabb komfortérzetet biztosít.